9 thoughts on “Adio Moldova comunistă (imagini de la protestele din Chişinău, 6 aprilie 2009)

  1. e timpul sa taiem ultimele brate ale hidrei comuniste care a sufocat Europa un secol! sa calcam pe urmele stramosilor care au atacat URSS!

  2. Sper sa aratati ca aveti puterea de a hotari drumul de urmat! Nu trebuie sa va lasati intimidati. Mi-as dori sa fiu alaturi si de voi si sa lupt! Succes!

  3. Parca-i blestemata Basarabia sa aiba parte de scursurile comuniste ale URSS,despre Romania in 1990 Brucan un comunist oportunist si el a zis ca-i trebuie 20 de ani sa se “destepte” si cred c-a fost optimist,in Moldova de peste Prut tebuie inca mai mult…
    Nici in Romania si nici in Basarabia nu vom scapa de comunisti si securisti decat pe cale naturala(sa moara de batranete),iertati-ma ca sunt asa pesimist,si nici atunci cu totul.Practic astia nu sunt chiar comunisti ci niste mafioti rapace ce au puterea politica spre a-si aservi pe cea economica si se folosesc de doctrina spre a-si atinge scopul de inbogatite prin jaful statului si a populatiei deopotriva.
    Stiti vreunul din conducatorii statului sarac ???
    S-aveti putere si hotarare, poate reusiti.

  4. jos comunismul!!!!!!!! nu va lasati………..neam saturat de porcii astia de la cunducere cu voronin in frunte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jos dictatura!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply